Det sociale ansvar

Sidsel & Christian

Den 1. januar flyttede Sidsel & Christian ind på gården, Christian er af 3. generationer på gården, i april 2017 blev Sidsel & Christian gift ved et stort bryllup på gården.

Der er det specielle ved Sidsel & Christian de er begge født med down syndrom og det er derfor meget specielt at de er gift og lever et så normalt liv som de gør, både Christian & Sidsel har virkelig udviklet sig af at få mere ansvar og er blevet tvunget til at klare meget mere selv.


Når man gør noget som dette, der er langt ude fra normen frafalder meget af den hjælp man ville få hvis man valgte en institution, men med meget hjælp fra familie er det lykkes at løfte opgaven.


Vores håb er at de begge i fremtiden kan blive en stor del af driften på gården og dagligdagen i butikken. De første 3 år på gården gik Sidsel & Christian på STU (særlig tilrettelagt uddannelse).

Dette STU stoppede 31. Dec 2018.
I dag er Sidsel på Paleten 5 dage om ugen og Christian har 2 dage på paletten og de 3 andre dage på gården.

Paletten er et aktiverings tilbud for handicappede i Kerteminde Kommune.


Vi håber derfor at kunne åbne et stort butikslokale med mulighed for smagninger af vin eller øl samt andre delikatesser, vi håber også at kunne bruge lokalet til arrangementer for Revninge og omegn.

Dette vil vi gerne starte noget crowdfunding, men dette kommer senere.

Revninge Bygade 54

5300 Kerteminde


+45 26278394butik@familiegaarden.dk

LOREM IPSUM

INFORMATION

Hjem


Produkter


Blog

OS


Kontakt